|
CS 26-046
| 1. | BoS 11-03-2026 Closed Session | Closed Session | Closed Session under Government Code section 54950, relating to the following items:
a. Pursuant to Government Code section 54956.9(d)(2), the Board will confer with legal counsel regarding one matter of significant exposure to litigation.
b. Pursuant to Government Code section 54957(a), the Board will confer with County Counsel regarding matters posing a threat to the security of public buildings, essential public services, or the public’s right of access to public services or facilities. | | |
None
|
None
|
|
CR 26-138
| 2. | Ceremonial Resolution - Anna Marie Olds | Ceremonial Resolution | Adopt a resolution honoring Anna Marie Olds for her distinguished career in public service and congratulating her on her well-deserved retirement. (Supervisor Alejo) (NP) | | |
None
|
None
|
|
CR 26-132
| 3. | Ceremonial Resolution - Judge John Phillips Veteran of the Year | Ceremonial Resolution | Adopt a resolution honoring Judge John Phillips as a 2026 Monterey County Military and Veterans Affairs Advisory Commission Veteran of the Year. (Supervisor Church) (NP) | | |
None
|
None
|
|
CR 26-133
| 4. | Ceremonial Resolution - Sheane Morrow | Ceremonial Resolution | Adopt a resolution honoring Shenae Morrow as a 2026 Veteran of the Year. (Supervisor Root Askew) (NP) | | |
None
|
None
|
|
CR 26-134
| 5. | Ceremonial Resolution - Amy Tomlinson | Ceremonial Resolution | Adopt a resolution honoring Commander Amy Tomlinson as Veteran of the Year in recognition of her distinguished service in the United States Navy, her historic contributions to naval aviation, and her continued commitment to education, community leadership, and volunteer service. (Supervisor Daniels) (NP) | | |
None
|
None
|
|
CR 26-135
| 6. | Ceremonial Resolution - Samantha Guerrero | Ceremonial Resolution | Adopt a resolution honoring Samantha Guerrero as a 2026 Monterey County Military and Veterans Affairs Advisory Commission Veteran of the Year. (Supervisor Lopez) (NP) | | |
None
|
None
|
|
CR 26-136
| 7. | Ceremonial Resolution - Macario Venegas III | Ceremonial Resolution | Adopt a resolution honoring Macario Venegas III as a 2026 Monterey County Military and Veterans Affairs Advisory Commission Veteran of the Year. (Supervisor Alejo) (NP) | | |
None
|
None
|
|
CR 26-137
| 8. | Ceremonial Resolution - Rose DeFranco | Ceremonial Resolution | Adopt a Resolution honoring Rosemarie “Rose” DeFranco, Deputy Director of Social Services for the Community Benefits Branch, for her dedicated service of 32 years and 5 months to the County of Monterey Department of Social Services upon her retirement. (Supervisor Root Askew) (NP) | | |
None
|
None
|
|
CR 26-139
| 9. | Ceremonial Resolution - Mel Mason | Ceremonial Resolution | Adopt a resolution honoring Mel Mason as the Monterey County Military and Veterans Affairs Advisory Commission Veteran of the Year 2026. (Supervisor Root Askew) (NP) | | |
None
|
None
|
|
CR 26-140
| 10. | Ceremonial Resolution - Arnold Fernandez | Ceremonial Resolution | Adopt a resolution honoring Arnold Fernandez as the Monterey County Military and Veterans Affairs Advisory Commission Veteran of the Year 2026. (Supervisor Root Askew) (NP) | | |
None
|
None
|
|
APP 26-143
| 11. | Appointment - Monica Eastway | Appointment | Appoint Monica Eastway to the Area Agency on Aging Advisory Council as a Community-At-Large member filling an unexpired term with a term end date of January 1, 2027. (Nominated by Area Agency on Aging Advisory Council) | | |
None
|
None
|
|
APP 26-144
| 12. | Appointment - Dr. Carissa Purnell | Appointment | Appoint Dr. Carissa Purnell to the Behavioral Health Commission representing District 1 as a Family and Public Interest representative filling an unexpired term with a term end date of May 31, 2027. (District Specific - District 1, Supervisor Alejo) | | |
None
|
None
|
|
APP 26-145
| 13. | Notification to Clerk of Appt - Virginia H. Mendoza | Appointment | Appoint Virginia H. Mendoza to the Behavioral Health Commission representing District 1 as a Public Interest representative filling an unexpired term with a term end date of May 31, 2028. (District Specific - District 1, Supervisor Alejo) | | |
None
|
None
|
|
OBM 26-148
| 14. | See Supplemental Sheet | Other Board Matters | See Supplemental Sheet | | |
None
|
None
|
|
OBM 26-149
| 15. | General Public Comment | Other Board Matters | General Public Comments
This portion of the meeting is reserved for persons to address the Board on any matter not on this agenda but under the jurisdiction of the Board of Supervisors. Board members may respond briefly to the statement made or questions posed. They may ask a question for clarification; make a referral to staff for factual information or request staff to report back to the Board at a future meeting. | | |
None
|
None
|
|
26-647
| 16. | CARE Act | General Agenda Item | Receive a presentation on the County of Monterey Health Department Behavioral Health Bureau Community Assistance, Recovery, and Empowerment (CARE) Act Program. | | |
None
|
None
|
|
ORD 26-021
| 17. | REF22020 - Housing Element Update | Ordinance | REF22020 - Housing Element Update
Public hearing to consider adopting the County of Monterey Sixth Cycle (2023-2031) Housing Element Update (HEU6) and all necessary implementation actions including amendments to the 2010 General Plan, the Local Coastal Program, and Monterey County Code Titles 18, 20 and 21.
Project Location: Countywide
Proposed California Environmental Quality Act (“CEQA”) action: Certify a Final Programmatic Environmental Impact Report (PEIR), adopt a Mitigation and Monitoring Reporting Program (MMRP), and adopt a Statement of Overriding Considerations pursuant to Public Resources Code Section 21081(a)(1), (b) and CEQA Guidelines Section 15093(b). | | |
None
|
None
|
|
ORD 26-022
| 18. | BoS 11-3-2026 Detention Facility Interim Ord Extension | Ordinance | Public hearing to consider adoption of an ordinance to extend an interim urgency ordinance to make findings and extend a temporary moratorium on the siting, construction, conversion, and/or operation of new or expanded detention facilities and correctional facilities within the unincorporated area of Monterey County, to the full extent authorized under federal and state law (4/5th vote required).
Proposed California Environmental Quality Act (“CEQA”) action: Find the adoption of this ordinance will not result in a direct or reasonably foreseeable indirect physical change in the environment under CEQA Guidelines section 15060(c)(2), and that the interim ordinance is categorically exempt pursuant to CEQA Guidelines section 15308 as a regulatory action taken by the County to assure maintenance and protection of the environment. | | |
None
|
None
|
|
RES 26-184
| 19. | PLN240362 - KSHIRE PROPERTY INVESTMENTS LLC | BoS Resolution | PLN240362 - KSHIRE PROPERTY INVESTMENTS, LLC
Public Hearing to consider:
a. Appeals by Carol Bernstein, and Sebastian Miller and Sarah Miller of the August 27, 2026, Zoning Administrator’s Resolution approving a Combined Development Permit and water allocation; and
b. Find the project qualifies for Class 1 and Class 3 Categorical Exemptions pursuant to California Environmental Quality Act (CEQA) Guidelines sections 15301 and 15303, and there are no exceptions to either Exemption under Section 15300.2; and
c. Approve the demolition of an existing 646 square foot single-family dwelling, and construction of a 2,531 square foot single family dwelling with an attached 263 square foot garage, and an 800 square foot attached accessory dwelling unit, with associated site improvements including development within 750 feet of archaeological resources, removal of three oak trees, and water allocation not to exceed 0.159-acre feet of water per year (AFY) for the single family dwelling from the County’s “First Come, First Served” category and water allocation not to exceed 0.101 AFY for accessor | | |
None
|
None
|
|
A 26-476
| 20. | Ag Commissioner - Employment Agreement | BoS Agreement | a. Reappoint and approve a four-year employment agreement for the Monterey County Agricultural Commissioner and Sealer of Weights & Measures;
b. Authorize the Chair of the Board of Supervisors to execute the proposed employment agreement between the County of Monterey and the Monterey County Agricultural Commissioner;
c. Amend Personnel Policies and Practices Resolution (PPPR) Number 98-394 Appendix A and B to adjust the salary range of the Agricultural Commissioner classification effective February 6, 2027, as indicated in Attachment B;
d. Authorize subsequent annual adjustments of 2.5% for the Agricultural Commissioner classification, effective February 5, 2028, February 3, 2029, and February 2, 2030, consistent with the terms of the approved employment agreement; and,
e. Direct the Human Resources Department and the Auditor-Controller’s Office to implement the changes in the Advantage Human Resources Management (HRM) System. | | |
None
|
None
|
|
RES 26-158
| 21. | RTC to Deputy Sheriff | BoS Resolution | a. Approve amending the Sheriff’s Office Fiscal Year (FY) 2026-27 Adopted Budget, 1001-230015-60000, to reclassify one vacant (1.0) Full Time Equivalent (FTE) Corrections Facility Support Specialist to one (1.0) FTE Deputy Sheriff - Corrections, as indicated in Attachment A, effective October 13, 2026 (4/5ths vote required); and
b. Authorize the Auditor-Controller to incorporate the approved changes in the Sheriff’s Office FY 2026-27 Adopted Budget; and
c. Direct the Human Resources Department to implement the changes in the Advantage Human Resources Management (HRM) system. | | |
None
|
None
|
|
OBM 26-150
| 22. | New Referrals | Other Board Matters | Referral Matrix and New Referrals | | |
None
|
None
|
|
OBM 26-151
| 23. | County Administrative Officer Comments | Other Board Matters | County Administrative Officer Comments | | |
None
|
None
|
|
OBM 26-152
| 24. | Board Comments | Other Board Matters | Board Comments | | |
None
|
None
|
|
A 26-437
| 25. | Chancellor Consulting Group, Inc. Amendment No. 2 | BoS Agreement | Authorize the Interim Chief Executive Officer for Natividad Medical Center (NMC) or a designee to execute Amendment No. 2 to the Agreement (A-14908) with Chancellor Consulting Group, Inc. for healthcare management consulting services, extending the agreement for an additional three (3) year period ( November 17, 2026 through November 16, 2029) for a revised full agreement term of November 17, 2020 through November 16, 2029, and adding $50,000 for a revised total agreement amount not to exceed $300,000. | | |
None
|
None
|
|
A 26-425
| 26. | The Village Project, Inc. | BoS Agreement | a. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute a retroactive Mental Health Services Agreement with The Village Project, Inc. for the provision of culturally attuned youth mental health prevention services, for a total not to exceed $219,675 for the term beginning July 1, 2026 through June 30, 2027; and
b. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute up to three future amendments to the Agreement, provided that these amendments do not substantially change the Scope of Services, do not add funds to the Agreement, and are approved by the Office of the County Counsel. | | |
None
|
None
|
|
A 26-427
| 27. | Alliance on Aging, Inc. | BoS Agreement | a. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute a retroactive Mental Health Services Agreement with Alliance on Aging, Inc., for the provision of mental health prevention services for older adults in the County of Monterey, for a total not to exceed $177,993 for the term beginning July 1, 2026 through June 30, 2027; and
b. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to sign up to three future amendments to the Agreement, provided that these amendments do not substantially change the Scope of Services, do not add funds to the Agreement, and are approved by the Office of the County Counsel. | | |
None
|
None
|
|
A 26-447
| 28. | United Way of Monterey County | BoS Agreement | a. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute a retroactive Agreement with United Way of Monterey County for the provision of a toll-free telephone referral system connecting Monterey County residents to essential community services and volunteer opportunities (211) for a total contract amount of $27,300 for the term of July 1, 2026 to June 30, 2027; and
b. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute three future amendments to this Agreement that do not exceed 10% ($2,730) of the Agreement amount, do not significantly change the scope of work, and do not exceed a revised maximum amount of $30,030. | | |
None
|
None
|
|
A 26-448
| 29. | CF Merced Agreement | BoS Agreement | a. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute a retroactive Mental Health Services Agreement between the County of Monterey and CF Merced Behavioral, LLC DBA Merced Behavioral Center for the provision of mental health services to gravely disabled Monterey County adult residents with severe psychiatric disabilities in a Skilled Nursing Facility as an Institution for Mental Disease (IMD), for a maximum County obligation of $4,006,098 for the term of July 1, 2026 through June 30, 2027; and
b. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute up to three future amendments that do not exceed 10% ($400,610) of the original Agreement, do not significantly change the scope of services, and do not increase the total not to exceed amount over $4,406,708. | | |
None
|
None
|
|
A 26-449
| 30. | Video Licensing Agreement | BoS Agreement | Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute the Video License Agreement between the County of Monterey and Dr. John Beuerle for a one-time payment of $10,000, effective upon execution by all parties and continuing in perpetuity. | | |
None
|
None
|
|
A 26-454
| 31. | Greg Facktor and Associates, LLC | BoS Agreement | a. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute Amendment No. 2 to the Agreement with Greg Facktor & Associates, LLC for the provision of Federally Qualified Health Center (FQHC) finance and compliance consulting services, increasing the contract amount by $500,000 for a revised contract amount not to exceed $1,100,000 with no change to the contract term of January 1, 2026 through June 30, 2028; and
b. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute up to three future amendments that do not in total exceed 10% ($40,000) of the original agreement, do not significantly change the scope of services, and do not increase the total not to exceed amount over $1,140,000; and
c. Approve and authorize the County Purchasing Agent or designee to execute future Amendments to the agreement where the Amendments do not significantly change the scope of work and fall within the signing authority of the County Purchasing Agent. | | |
None
|
None
|
|
A 26-455
| 32. | Star View Behavioral Health, Inc | BoS Agreement | a. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute a retroactive standard Mental Health Services Agreement for the term beginning July 1, 2026 through June 30, 2027 with Star View Behavioral Health, Inc., for the provision of Community Treatment Facility and Psychiatric Health Facility services in the amount not to exceed $254,136 for Fiscal Year (FY) 2026-2027; and
b. Approve and authorize the Director of Health Services or designee to execute up to three future amendments that do not exceed 10% ($25,414) of the original Agreement amount, do not significantly change the scope of services, and do not increase the total not to exceed amount over $279,550. | | |
None
|
None
|
|
A 26-463
| 33. | Alliance on Aging | BoS Agreement | a. Approve and authorize the Director or designee of the Department of Social Services to sign Amendment No. 1 to Agreement No. 5010-588 with the Alliance on Aging to provide Outreach, Ombudsman, Health Insurance Counseling and Advocacy (HICAP) and Medicare Improvements for Patients and Providers (MIPPA) services for older adults adding $108,650 for a new contract total of $645,125, with no change to the term of July 1, 2026 through June 30, 2027; and
b. Authorize the Director or designee of the Department of Social Services to sign up to three amendments to this Agreement where the total amendments do not exceed 10% ($64,513) of the amended contract amount, do not significantly change the scope of work, and do not exceed the maximum aggregate amount of $709,638. | | |
None
|
None
|
|
RES 26-174
| 34. | Operation Stonegarden | BoS Resolution | a. Authorize the Sheriff’s Office to accept $175,000 from the U.S. Department of Homeland Security (DHS) passed through the California Governor’s Office of Emergency Services (Cal OES), under the Fiscal Year (FY) FY 2025 Operation Stonegarden (OPSG) Grant Program; and
b. Authorize the Sheriff or designee to execute a non-standard Agreement to enhance law enforcement preparedness and operational readiness along the land and water borders of the United States, for Operation Stonegarden Grant program FY 2025 in the amount of $175,000; and
c. Authorize the Sheriff or designee to execute amendments to the non-standard Agreement for Operation Stonegarden as necessary; and
d. Adopt a resolution authorizing the Auditor-Controller to amend the Sheriff’s FY 2026-27 Adopted Budget, increasing appropriations and revenues by $75,000 in 1001-230005-60000 financed by Operation Stonegarden Grant Program (4/5ths vote required). | | |
None
|
None
|
|
A 26-467
| 35. | Sicuro Data Analytics, Inc. Agreement Amendment | BoS Agreement | a. Authorize the County Purchasing Agent or designee, to execute an Amendment to the Agreement with Sicuro Data Analytics, Inc. for Statistical Analysis from November 13, 2026 through November 12, 2027, increasing the maximum contract amount from $371,100 to $401,100 an increase of $30,000; and
b. Accept standard contract provisions as recommended by the District Attorney; and
c. Authorize the County Purchasing Agent or designee and the District Attorney or designee to sign and execute the appropriate documents and verifications when required; and
d. Authorize the County Purchasing Agent or designee to issue purchase orders on an as-needed basis pursuant to this Amended Agreement, November 13, 2026 through November 12, 2027. | | |
None
|
None
|
|
26-910
| 36. | Adopt an ordinance amending Section 2.04.370 of the Monterey County Code to establish a minimum differential of no less than five percent (5%) between the compensation for members of the Board of Supervisors and the maximum salary of the Board of Supervis | General Agenda Item | Adopt an ordinance amending Section 2.04.370 of the Monterey County Code to establish a minimum differential of no less than five percent (5%) between the compensation for members of the Board of Supervisors and the maximum salary of the Board of Supervisors Chief of Staff classification, in addition to maintaining the existing compensation methodology tying Board Member compensation increases to that of the office of superior court judge. | | |
None
|
None
|
|
RES 26-154
| 37. | 2026 ECD Mngr Retirement Cashouts | BoS Resolution | Authorize and direct the Auditor-Controller to amend the Fiscal Year (FY) 2026-2027 Adopted Budget for the Emergency Communications Department (1340-152001) to increase appropriations in expense category 60105 by $158,000 to fund two employee retirement cashouts for annual leave and sick leave balances with the increase funded by FY 2025-2026 surplus being held as unassigned fund balance in the Department Dispatch Fund 1340 (4/5ths vote required). | | |
None
|
None
|
|
RES 26-155
| 38. | ECD CDII to Sup FY26 Reallocation | BoS Resolution | a. Amend the Fiscal Year (FY) 2026-27 Emergency Communications Department Adopted Budget (1340-152001) to reallocate one vacant Emergency Communications Dispatcher II to one Emergency Communications Supervising Dispatcher as indicated in Attachment A, effective in the pay period beginning November 14, 2026; and
b. Direct the County Administrative Office and the Auditor-Controller to incorporate the approved position changes in the FY 2026-27 Adopted Budget and the Human Resources Department to implement the changes in the Advantage Human Resources Management (HRM) system. | | |
None
|
None
|
|
26-880
| 39. | 2026 Conflict of Interest Code of the Office of the Agricultural Commissioner | General Agenda Item | Adopt a Resolution approving the amended Conflict of Interest Code of the Office of the Agricultural Commissioner. | | |
None
|
None
|
|
A 26-458
| 40. | Non-standard Agreement with Krazan & Associates, Inc | BoS Agreement | Approve and authorize the County Purchasing Agent or designee to execute a retroactive non-standard Agreement with Krazan & Associates, Inc., for environmental and geotechnical testing for the solar projects at 168 W. Alisal and 1490 Moffett St, effective May 1, 2026 through December 31, 2026, total amount not to exceed $6,189. | | |
None
|
None
|
|
26-892
| 41. | Q1 FY 2026-27 | General Agenda Item | Receive and accept the Treasurer’s Report of Investments for the quarter ending September 30, 2026. | | |
None
|
None
|
|
RES 26-180
| 42. | a. Adopt a Resolution to amend Personnel Policies and Practices Resolution (PPPR) No. 98-394 Appendices A and B to adjust the Maintenance Inventory and Yard Clerk salary ranges effective in the current pay period beginning October 31, 2026, as indicated i | BoS Resolution | a. Adopt a Resolution to amend Personnel Policies and Practices Resolution (PPPR) No. 98-394 Appendices A and B to adjust the Maintenance Inventory and Yard Clerk salary ranges effective in the current pay period beginning October 31, 2026, as indicated in Attachment A; and,
b. Direct the Human Resources Department and the Auditor-Controller’s Office to implement the changes in the Advantage Human Resources Management (HRM) System. | | |
None
|
None
|
|
A 26-468
| 43. | Agreement w/ Ecology Action | BoS Agreement | Approve and authorize the County Purchasing Agent or designee to execute an Agreement with Ecology Action for services under the Greenzones project in the amount of $405,000 with a term of five (5) years to provide electrification outreach, workforce development, and electric vehicle adoption support services. | | |
None
|
None
|
|
A 26-472
| 44. | ASN Agreement | BoS Agreement | a. Approve and authorize the County Purchasing Agent, or designee, to execute a retroactive Agreement with Access Support Network to provide Rapid Homeless Outreach and Response services throughout the unincorporated areas of Monterey County and on County-owned properties within city limits, from September 1, 2026, through June 30, 2027, in an amount not to exceed $250,000, funded by an intrafund reimbursement of Measure AA revenues; and
b. Approve and authorize the County Purchasing Agent, or designee, to execute up to three future amendments to this Agreement where amendments do not exceed 10% ($25,000) of the amended contract amount, do not significantly alter the purposes and goals of the Agreement subject to review as to form by the Office of the County Counsel, and do not exceed the maximum aggregate amount of $275,000. | | |
None
|
None
|
|
A 26-474
| 45. | SHARE Amendment No.1 | BoS Agreement | a. Approve and authorize the County Purchasing Agent, or designee, to execute Amendment No. 1 to the Agreement with Community Human Services for operation of the Salinas Housing Advancement, Resource and Education (SHARE) Center, increasing the Agreement by $1,600,000 from the City of Salinas to a revised total of $3,200,000 and substituting $91,474 from Homeless Housing, Assistance and Prevention Round 6 to Homeless Housing, Assistance and Prevention Round 5 Rapid Rehousing Funds, with no change to the term ending June 30, 2027; and
b. Adopt a resolution to authorize and direct the Auditor-Controller to amend the Fiscal Year (FY) 2026-2027 Adopted Budget for the County Administrative Office to increase appropriations by $102,868 in 1001-105008-61000 (General Fund-Homelessness Strategies and Initiatives-Services and Supplies), supported by reimbursement of eligible SHARE Center expenditures from Permanent Local Housing Allocation Activity 6 funds administered by the County Housing and Community Development Department (4/5ths vote required by the Board of Supervisors); and
c. Approve | | |
None
|
None
|
|
A 26-460
| 46. | PLN250085-DEP - Funding Agreement for Roth Minor Subdivision | BoS Agreement | a. Approve a new Funding Agreement with Edward and Kimberly Roth to fund the preparation of an Initial Study and Hydrogeologic Report and associated fees where the Base Budget is $50,662, the County Project Management/Contract Administration Fee is $7,600 (15% of the Base Budget), and the Project Contingency is $7,600 (15% of the Base Budget) for a not-to-exceed amount of $65,860, and term from execution to February 28, 2027;
b. Authorize the Director of Housing and Community Development or designee to execute the Funding Agreement with Edward and Kimberly Roth in the amount of $65,860 and three future amendments that do not significantly alter the scope of work and do not increase the Agreement’s amount by more than 10% ($6,586 each), bringing the total cumulative cost increase to $19,758 and potential aggregate not-to-exceed amount to $85,618, subject to review by County Counsel and the Auditor-Controller; and
c. Authorize the Director of Housing and Community Development or designee to execute the Professional Services Agreement with EMC Planning Group, Inc., in the amount of $58, | | |
None
|
None
|
|
A 26-473
| 47. | Approve PSA Moffatt & Nichol for Scenic Road | BoS Agreement | a. Approve Professional Services Agreement (PSA) with Moffatt & Nichol, a California Corporation, to provide professional design services for the Scenic Road Protection Structure Project in Carmel, California, County Project No. 450017, Request for Proposals (RFP) No. 10999, for an initial term of three years effective November 3, 2026 to November 2, 2029, with the option to extend the term for two additional one-year periods, for an amount not to exceed $1,605,057;
b. Authorize the Director of Public Works, Facilities and Parks (PWFP) or designee to extend the PSA beyond the anticipated five-year term of RFP No. 10999 with no change in the scope of work or increase to the dollar amount to allow continuity of services initiated during the anticipated five-year term of the PSA, subject to review and approval as to form by the Office of the County Counsel; and
c. Authorize the Director of PWFP or designee to execute the PSA and up to three future amendments to the PSA where the amendments do not significantly alter the scope of work or increase the amount by more than 10% ($160,5 | | |
None
|
None
|